Meemira Chat 

Meemira.net Chat Shqip ofron keto sherbime:
  • Chat Version Mobile - Meemira.net eshte chat plotesisht i pershtatshem per telefonat smartphone.
  • Profili juaj - Meemira ju jep mundesine te krijoni profilin tuaj ne chat me foto, qyteti, mosha, gjinia,shteti etj.
  • Mundesi Anonime - Meemira eshte chat me/pa regjistrim dhe falas. Mund te bisedoni online pa pasur nevoje te regjistroheni.
  • Ndani Video Multimedia - Postoni video online ku ju thjesht ngjisni adresen Youtube, apo edhe url e imazhit dhe nuk ka nevoje per kode BB.
  • Ndani foto private - Fotot shume thjeshte mund te karikohen dhe ndahen me personat qe deshironi. Nga momenti i fshirjes nuk ruhen ne server.

Radioalb.com

Reklame online per biznese

Na kontaktoni ne chat ne dhomen #Sherbimet (Plutoni)

Deshironi te reklamoni ofertat e biznesit tuaj online?
Meemira eshte chat pa pagese, por per disa sherbime aplikon tarifat si me poshte:

Reklama online - 150 Euro (7 dite)

Reklama juaj online ne format banner do te shfaqet si ne version desktop ashtu edhe ne version celular.

Reklame private - 50 Euro (1 dite)

Reklama juaj ne format tekst do te dergohet tek te gjithe vizitoret qe sapo hyjne ne chat si mesazh ne privat.

Reklama ne Topic - 50 Euro (7 dite)

Reklama ne format tekst do te shfaqet ne topic (tema) e chatit dhe lexohet kryesisht nga te gjithe vizitoret.


Chat Shqip ne Meemira Network

Meemira Fanpage

Reklama

Stafi administrues i faqes
www.Meemira.net

Ne jemi te vetedijshem per pergjegjesine qe kemi ndaj vizitoreve tane, ata na japin mirebesimin e tyre, dhe ne nuk duhet te lejojme qe ky besim te shkelet. Por nga ana tjeter, ne duam qe jo vetem te plotesojme kerkesat e vizitoreve, por edhe t’i kenaqim ata. Mendimet, ndjenjat, nevojat dhe eksperienca e vizitoreve jane ato qe nxisin punen e tone.

Rregullat:
- Obiektivi i ketij chat eshte argetimi, njoha si dhe bashkimi i shqiptareve anembane.
- Qellimi yne eshte tu ofrojme vizitoreve nje sherbim cilesor dhe argetues.

1. Cdo vizitor shqip-foles eshte i lire te hyje ne kete chat.
2. Asnje vizitor nuk mund te perdor fjalor banal ne publik. Rastet ne privat trajtohen ne menyre individuale.
3. Asnje vizitor nuk mund te reklamoje dhe propagandoje ne menyre te pa autorizuar.
4. Moderatoret monitorojne mbarevajtjen e chat dhe raportojne tek Adminet.
5. Anetaret VIP shtohen nga moderatore ose Admin pasi verifikohet qe kane te dhenat te sakta ne profil, jane aktiv, nuk kane probleme me stafin dhe user te tjere.
6. Adminet kontrollojne mbarevajtjen, cilesine, respektimin e rregullave, krijojne partneritete me te tjere, propozojne moderatore, mund te bllokojne vizitor, raportojne tek administratori kryesore.
7. Administratori kryesor eshte themeluesi i chat dhe koordinon punen me Adminet. Merr propozime per moderator nga Adminet, zhvillon strategji.
8. Emri juaj fshihet automatikisht nese nuk hyni per me shume se nje muaj.

Premium

Administrator - Founder

desiign

Administrator - Co-Founder/Technical

shefica

Founder Dhoma #Shqiperia

Faqe Partnere: www.Meemira.net

Created by Meemira.net - Attribution License 3.0 - 2016